Financial Loyalty : oplossingen op maat

Financial Loyalty, geleid door zaakvoerders Johan Geerts en Bart Van Asch, is sinds jaren een referentie op het gebied van bankzaken en verzekeren in Mechelen en omstreken.

We willen uw trouwe partner zijn in kredieten, beleggingen en verzekeringen, zowel voor particulieren als zelfstandigen. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zoeken we samen met u naar de formule die het best bij u past.

Nieuws

Digitalisering is de belangrijkste motor van innovatie en groei. Op termijn gaat dus best elk bedrijf - groot of klein - digitaal. Hoe staat met de digitalisering in uw onderneming?

Lees meer>>

In België tellen we meer dan 500 bedrijfsbranden per jaar. De kosten van een zo’n brand kunnen tot in de miljoenen euro’s lopen en het voortbestaan van uw onderneming bedreigen. Met een goed uitgedokterd preventieplan beperkt u het risico.

Lees meer>>

Het pensioen is - naast de bescherming bij ziekte of faillissement - de belangrijkste zorg van zelfstandigen. Zo vragen bijna 4 op de 10 zelfstandigen zich af op welk pensioen ze recht zullen hebben.

Lees meer>>